Slotenmaker: nieuwe sloten plaatsen

Bent u momenteel bezig met de ver-, nieuw- of aanbouw van uw woning? Wellicht zult u dan nieuwe ramen en deuren in uw woning willen plaatsen, waarvoor u opzoek bent naar nieuwe sloten. U wilt immers veilig kunnen wonen! Tegenwoordig wordt er een zeer breed scala aan sloten aangeboden op de markt, die uiteenlopen van simpele, meer conventionele cilindersloten, tot sloten op basis van vingerafdrukherkenning of het Bluetooth-signaal van uw telefoon. Deze laatste sloten zijn momenteel nog voornamelijk bedoelt voor bedrijven. Een slotenmaker kan u een goed beeld geven van de mogelijkheden en u adviseren over de beste keuze voor de ramen en deuren in uw woning.

Redenen voor nieuwe sloten plaatsen

Naast een verbouwing, aanbouw of nieuwbouw, kan nieuwe sloten plaatsen ook interessant zijn om de beveiliging van uw woning te verbeteren of bijvoorbeeld kapotte sloten te vervangen. Veel woningen maken nu bijvoorbeeld gebruik van cilindersloten met een contactpunt in de deurpost, terwijl er inmiddels al veel veiligere driepuntssloten zijn. Deze sloten vallen eveneens onder de categorie cilindersloten, maar zitten logischerwijs op drie punten in de deurpost verbonden. Het zal een inbreker zo veel meer tijd kosten om uw deur open te breken, waardoor deze uw woning liever links zal laten liggen.

Wanneer u te maken heeft gehad met een inbraak, of wanneer uw slot door bijvoorbeeld vorst kapot gegaan is, kan het plaatsen van nieuwe sloten noodzaak zijn. Deslotenmakergroningen.nl kan uw oude slot verwijderen en deze direct vervangen voor een nieuw slot. Zo geniet u al snel weer van uw veiligheid!